Osstendorp Mazda
Bel ons! 088 24 20 330
Sluiten

Mazda CX-3

Mazda CX-3 bij Oostendorp Auto Mazda:
 

Alles behalve bescheiden.

Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de nieuwe Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen volgens het KODO design hoeft de Mazda CX-3 zich ook niet te verstoppen. Want met zijn vloeiende lijnen is het een plaatje om te zien. Kom langs bij Oostendorp Auto Mazda in Den Bosch, Helmond of Nijmegen en probeer de Mazda CX-3 zelf.

 

Tot 1 maart en alleen bij Oostendorp Auto bij onze Mazda CX-3 voorraad modellen: gratis Oostendorp expierence met uitgebreide 

cx-3cx-3

KODO – Soul of Motion design

 

Onze nieuwste stap in de evolutie van het KODO-design begint bij de mens. Het stijlvolle exterieur heeft een eigen karakter, die je gemakkelijk eigen maakt. Met elegante, gestroomlijnde lijnen is de Mazda CX-3 een opvallende aanwezigheid. In het comfortabele, ruime interieur ervaar je hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap met intuïtieve eigenschappen en een innovatief ontwerp, gebouwd voor de bestuurder.

 

Skyactiv Technology

 

Achter het opvallende uiterlijk van de Mazda CX-3, schuilt een compleet scala aan SKYACTIV Technology. Onze motoren, carrosserie en onderstel leveren bovengemiddelde prestaties, bieden responsieve rijeigenschappen, een stevige grip en een sportieve rijdynamiek. Dus of je nu in de stad rijdt of over buitenwegen toert, je ervaart altijd een gevoel van eenheid met de Mazda CX-3.

 

MZD Connect

Met MZD Connect zijn je muziek, handsfree sms’en, bellen, navigatie en sociale media altijd binnen handbereik, door de makkelijk bedienbare HMI commander. Informatie wordt op ooghoogte weergegeven, zodat je concentratie op de weg kan blijven.

 

Pro-actieve veiligheid

Onze reeks van intelligente en vernieuwende i-ACTIVSENSE veiligheidsfuncties zijn ontworpen om je alle veiligheid en bescherming te bieden die je nodig hebt. Ingebouwde sensoren en camera’s houden de omgeving in de gaten. En technologie zoals Blind Spot Monitoring helpt je aanrijdingen te vermijden als je van rijbaan wisselt of achteruitrijdt.