Osstendorp Mazda
Bel ons! 088 24 20 330
Sluiten

Glasherstel Zuid

Glasherstel bij Glasherstel Zuid:
 

De specialist in autoruiten!

 

Glasherstel Zuid, onderdeel van Oostendorp Autogroep, is aangesloten bij GlasGarage, dé specialist in autoruiten. Je ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door ons uitgevoerde autoruitherstelwerkzaamheden.  Om welke ruit het ook gaat of welk type auto je ook hebt, Glasherstel Zuid helpt je snel weer op weg.

 

glasherstelzuid
HTML Content

Uden - Den Bosch - Venray

Als je verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als de ruit van jouw auto vervangen moet worden dan betaal je meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen je alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. 

 

Indien wij je autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. 

Voordelen van Glasherstel Zuid

- Allerbeste service

- Beste prijs garantie

- One day repair

- Levenslange garantie

- 24 uur per dagbereikbaar

- Partner van alle verzekeringen