Osstendorp Mazda
Bel ons! 088 24 20 330
Sluiten

Mazda MX-5

Mazda MX-5 bij Oostendorp Auto Mazda:
 

Laat je verleiden.

 

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt. Kom langs bij Oostendorp Auto Mazda in Den Bosch, Helmond of Nijmegen en probeer de Mazda MX-5 zelf.

 

mx-5mazdamx-5

KODO design

Werp één blik op het design van de Mazda MX-5 en je hart gaat sneller kloppen. Vloeiende lijnen en een krachtig postuur geven de MX-5 een dynamisch uiterlijk. Niet voor niets is het KODO design van de nieuwe MX-5 bekroond met de Red Dot Design Award.

 

De lakkleur van het exterieur loopt elegant via het portier over naar het interieur waardoor buiten en binnen één lijken.* Of het dak nou open of dicht is, de Mazda MX-5 ziet er altijd goed uit. *Niet op alle uitvoeringen


Winnaar World Car of the Year

De Mazda MX-5 is in New York gekozen tot World Car of the Year én World Car Design of the Year. Het is de eerste keer dat één model beide award in de wacht heeft gesleept.