Osstendorp Mazda
Bel ons! 088 24 20 330
Sluiten

Over ons


Jouw Mazda dealer en meer...

 

Oostendorp Auto Mazda is jouw Mazda dealer voor de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Wij ontvangen je graag met een kop koffie in onze vestigingen in Uden, Helmond, Venray en Nijmegen. Bovendien biedt Oostendorp Auto alle merken occasions en slaag je bij ons vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto.

 

Jou rijplezier bezorgen, daar gaan we voor!

 

Oostendorp Auto Mazda is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een automotive onderneming met 40 jaar ervaring.  In 1976 begonnen met lelijke eendjes, is Oostendorp Autogroep uitgegroeid tot totaalaanbieder in automobiliteit.  Natuurlijk zijn auto’s onze lust en ons leven, maar weet je waar we nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor jou door het vuur! Net zoals onze medewerkers, zijn onze klanten als familie voor ons. Als familie help je elkaar verder, ga je uitdagingen aan en zet je net dat stapje extra. Alles om jou rijplezier te bezorgen. We gaan ervoor!

 

Naast Mazda, zijn wij ook trotse dealer van Toyota en Hyundai. Daarnaast hebben we alle merken occasions en nemen je graag de zorg uit handen wat betreft de afhandeling van autoschade. Daarnaast kun je bij iedere vestiging terecht voor autolease, verzekeringen en financieringen. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over. Neem direct contact met ons op.

 

Op de foto hiernaast staan drie generaties van de familie Oostendorp, ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan.