Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Mazda MX-30

e-SkyActiv EV 145 Prime-line 36 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • electronic climate controle
  • head-up display
  • hemelbekleding donker
  • hill hold functie
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 7.487 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-109-JS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurArctic white
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a03-07-2023
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demo, die daardoor niet altijd aanwezig is en een oplopende kilometerstand heeft. Neem vooraf even contact op voor beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.

Valt u voor de milieuvriendelijke aandrijftechniek? Of voor de comfortabele rijbeleving? Met de elektrisch aangedreven Mazda MX-30 hoeft u niet te kiezen. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 2500 kilometer. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De uitrusting van deze auto is met DAB ontvangst, regensensor, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Zuinig, stil, voordelig... de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
electronic climate controle
head-up display
hemelbekleding donker
hill hold functie
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap