Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura
  • Aero Grey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
854919726
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurAero Grey
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Modern design en bijzondere techniek bepalen de kwaliteiten van de hybride Mazda 2. Op een dag rijden we allemaal elektrisch. Maar voor nu is de hybride oplossing van elektrisch en benzine ideaal! Zo ook bij deze Mazda 2. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ook regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook zijn aan boord.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Lijkt deze Mazda u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
Aero Grey
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen