Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Hyundai i20

1.0 T-GDI Premium
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Akoestische voorruit
  • alarm klasse 1(startblokkering)
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 8.546 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-506-XR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGroen
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Dit betreft een rijdende demo, die daardoor niet altijd aanwezig is en een oplopende kilometerstand heeft. Neem vooraf even contact op voor beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.

Met een auto als deze Hyundai i20 komt u absoluut goed voor de dag. Op de teller van deze auto staat slechts 5000 kilometer. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Bij deze Hyundai i20 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. En deze auto heeft ook full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control als standaard uitrusting.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Deze Hyundai i20 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Akoestische voorruit
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bagage-scheidingsnet
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap