Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Hyundai TUCSON Hybrid

1.6 T-GDI HEV Premium Sky
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterbank verwarmd
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • airco separaat achter
  • alarm klasse 1(startblokkering)
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 39.837 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
108442462
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurShimmering Silver Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Hyundai Tucson. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 39837 De hybride motor van deze Hyundai Tucson zorgt dat u opvallend veel minder brandstof verbruikt dankzij de ondersteuning van de elektromotor met z'n eigen accu. En die laadt u al rijdend bij. Slim en zuinig! Inladen is een eitje met de elektrisch bedienbare achterklep. En voor een frisse wind tijdens de rit is er het elektrisch bediende glazen panorama dak. Met functies als stoelverwarming, verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur, is comfort gegarandeerd in dit voertuig tijdens koude ritten. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een cockpit, een informatiecentrum... Wat is de cabine eigenlijk niet? Dankzij het digitale dashboard bent u van alles op de hoogte. Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Deze Hyundai Tucson is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. U bent in deze Hyundai ook voorzien van dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen.

De geavanceerde technologie in deze Hyundai is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
autonome parkeerfunctie
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Oostendorp Plus garantie