Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Hyundai Tucson

1.6 T-GDi Comfort
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterbank verwarmd
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • alarm klasse 1(startblokkering)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 70.342 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-395-DZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1591 CC
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Hyundai Tucson die 70342 kilometer op de teller heeft staan. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Ook de passagiers achterin ervaren het ultieme comfort, dankzij de verwarmde achterbank. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve verlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Hyundai zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bagage-scheidingsnet
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Oostendorp Plus garantie