Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Centre-Line Convenience & Connectivity Pack
  • achteruitrij assistent
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem
  • Convenience & Connectivity Pack
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
383718490
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurPlatinum Quartz
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mazda 2. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan, met de hybride motor van deze Mazda 2. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor als dat uitkomt. Scheelt lekker in de kosten! 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het stuur van deze auto heeft uiteenlopende functies. Ook om het geluid te regelen. De audiobediening op het stuur draagt daarom actief bij aan een veilige rit. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. En deze auto heeft ook regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 2 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Microweg 51 in Nijmegen. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
bots waarschuwing systeem
Convenience & Connectivity Pack
dimlichten automatisch
dodehoek detectie
parkeersensor achter
Platinum Quartz
regensensor
voorstoelen verwarmd
Inruilwaarde berekenen