Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2 Hybrid

1.5 Select Sunroof
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • stof/kunstlederen bekleding
  • Stormy Silver
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 4.366 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-332-XZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurLead grey
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1490 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze Mazda 2 Hybrid is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda 2 Hybrid is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Door de audiobediening op het stuur regelt u het volume zonder moeite. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda 2 Hybrid is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Afrikalaan 16 in Den Bosch. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor ons gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
stof/kunstlederen bekleding
Stormy Silver
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap