Oostendorp Mazda Den Bosch

Afrikalaan 16
5232 BD 's-Hertogenbosch
Nederland

Oostendorp Mazda Helmond

Varenschut 5
5705 DK Helmond
Nederland

Oostendorp Mazda Nijmegen

Microweg 51
6545 CL Nijmegen
Nederland

Oostendorp Mazda Uden

Oude Udenseweg 25A
5405 PD Uden
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura
  • 18-inch lichtmetalen velgen in Black
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • Metallic lak Machine Grey
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
326805292
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurMachine Grey
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

De getoonde actieprijs is inclusief alle lopende acties. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Deze auto is direct uit voorraad leverbaar! Acties zijn niet geldig voor leasemaatschappijen.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem direct contact met ons op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Afrikalaan 16 in Den Bosch. Bij Oostendorp Autogroep gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 36 maanden / 45.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsonder op de eerste foto. Kijk op onze website voor ons gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Oostendorp Autogroep is officiële dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en alle merken occasions. Bij een van onze 22 vestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden. 

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Deze auto is net zo alert als u zelf en reageert automatisch op diverse omstandigheden. Neerslag? De regensensor activeert de ruitenwissers. Bij invallende duisternis schakelt de automatisch inschakelbare verlichting de verlichting aan. De adaptive cruise control zorgt dat u altijd voldoende afstand houdt en de parkeersensoren achter maken inparkeren eenvoudiger dan ooit. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda 3. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Mazda 3 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Verder is de Mazda uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Mazda 3 heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Veiligheid, comfort, gemak - alles is automatisch geregeld. Dankzij de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor. Maar ook in de vorm van adaptive cruise control en parkeersensoren achter. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. U bent in deze Mazda ook voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De Mazda 3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Deze Mazda 3 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3 bij ons te komen bekijken.

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze Mazda helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda 3 samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Indien u interesse heeft in deze Mazda, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties
18-inch lichtmetalen velgen in Black
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
Metallic lak Machine Grey
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Oostendorp Plus garantie